Radus Magazine : New Web Page HidroMak.com

u haberi 45. Sayı'da, 52. sayfada bulabilirsiniz.
Bu haber sizden önce 151 kişi tarafından okundu.
0
 
HIDROMAK.COM YENİLENDİ

HIDROMAK.COM

HidroMak ürettiği üstyapıları müşterilerine sunmak amacıyla web sayfasını yeniledi. Tamamen yenilen sitede, ürünler sektöre göre ayrılarak daha kolay bulunabilirlik hedeflenmiştir.

Üretiminde bulunan Çöp Kasaları, Transfer araçları gibi üstyapıların detaylı olarak bilgilerinin yer aldığı site aynı zamanda mobil cihazlarla tam uyumlu olarak çalışıyor. Bu sayede ister masa üstü, isterse mobil cihazlarda sorunsuz görüntülenebiliyor., Araç Marka Model belirtilerek konulan fotoğraflar, müşteriye araç seçiminde yardımcı oluyor. Ürünün nasıl çalıştığını gösteren videolar ise ürünlerin tanıtımını tamamlıyor.

İleriki dönemde, bilgilerle çeşitlenecek olan web sayfasının yönetimi tamamen Hidromak Pazarlama ekibi tarafından yönetiliyor.

Daha önce Facebook Sayfası ve Youtube kanalını kuran, HidroMak, müşterilerine satın aldıkları ürünlerinin video ve haberlerini bu şekilde daha efektif sunmayı hedefliyor.

Günümüzde, özellikle internet kullanımın arttığı dönemde, tamamen yeni web teknolojisi için hazırlanan web sayfası, Morsalyangoz Web Tasarım tarafından yaklaşık 1 yılda geliştirildi. Bu dönemde, arama motorlarında yapılan algoritma değişikleri ile yenileme çalışması yapıldı. Sitenin yönetim paneli sayesinde, yeni ürünlerin daha hızlı web sayfasına entegrasyonu sağlanabiliyor.

Bir fikrim var kısmından, müşterilerimiz, yeni fikirlerini direkt olarak HidroMak’a iletebiliyor. Gönderilen mesaj otomatik olarak Kalite, Teknik, Satış Pazarlama, İmalat ve Yönetime mail olarak ulaştırılıyor ve kayıt altına alınarak takibi yapılıyor.

Her ürün için, Galeri (Resim ve Video), teknik özellikler, Avantajlar , Opsiyonlar birlikte tutularak, kullanıcıya aradığını sade bir tasarımla sunuyor.

Bilindiği üzere , satınalma gerçekleştiren sektör çalışanları, çöp kamyonuda alıyor, eldivende. Bu durumda istenen ürünlerin ilgili departmanlarda tam olarak anlaşılması güçlük yaşatıyor. Özellikle web sayfası aramalarında, görsel arama ve video aramaları bu nedenle oldukça arttı. Örneğin Vinçli Çöp Kasamızın videosu tüm dünyada 400.000 defa seyredilmiş durumda. Kullanıcıların bu kadar ilgili olması, sitenin yapısını da buna göre değiştirme gereğini ortaya koydu. Kaliteli içerik oluşturmak için, ihtiyacımız olan fotoğraf ve video ekipmanlarını bu nedenle yeniledik. Yine hız açısından hem fotoğraf hem de videolar için düzenleme, kurgulama kendi ekibimiz tarafından yapılıyor.

Örneğin katıldığımız bir fuar görüntülerini, fuara gelemeyen müşterilerimize ulaştırmamız zor oluyor. Ya da yeni çıkan bir ürünü kataloglarla anlatmak zor oluyor. Müşterimizin ne aldığını bilmesi açısından videolara ekstra önem veriyoruz. Bu sayede, gerek yurt dışı, gerek yurtiçi müşterilerimize sadece fotoğraf yada katalog ile değil, ürün videosu ile detaylaı verilmiş oluyor. Bu sayede ülkemizdeki imalat kalitesini müştelerimize daha kolay gösterebiliyoruz.

Hidromak Web sayfası : www.hidromak.com

Hidromak Facebook Hesabı : www.facebook.com/HidroMak.A.S

Hidromak Youtube Hesabı : Youtube.com/Hidromak

http://www.morsalyangoz.com/

×